Thomas Alm

Reading Time: < 1 minute

Jag heter Thomas Alm, är tennistränare, löpcoach och personlig tränare. Mitt liv kretsar mycket kring löpning som livsstil, med många långlopp alternativt stora projekt varje år, men mest av allt vill jag leva ett aktivt liv där min löpning och annan träning hjälper mig att må bra och vara hälsosam samt hjälpa och inspirera andra.

Eftersom det är ett stort intresse så har det blivit många lopp de senaste åren, jag delar med mig av loppen under ”Lopprecensioner” i menyn ovan.

När jag inte har sprungit lopp har jag ägnat mig åt olika projekt, som 40@40, då jag sprang 40 maraton/ultramaraton under ett år och Sweden run 4 Ung Cancer, då jag sprang genom Sverige, från Treriksröset till Smygehuk.

Jag har sprungit sub 3 timmar på maraton och klarat den tuffa kvalgränsen till New York marathon genom att springa sub 1:23 på halvmaraton. 2014 vann jag Sveriges tuffaste lopp, Trans Scania, som är 246 km långt.

När jag har tränat för mina tuffare utmaningar har jag tagit hjälp av den eminenta kiropraktorn Johan Isevik, Johan har ställt upp och varit min ovärdeliga support när jag har sprungit Trans Scania och han hjälpte mig även som stöd och support genom de tuffa utmaningarna 40@40 och Sweden run 4 Ung Cancer.

Jag hoppas att jag kan inspirera och hjälpa dig, hör gärna av dig om du vill ha hjälp eller har frågor! 🙂