Spontan-anmäld till maraton!

Reading Time: 2 minutes

Idag är det onsdag och det var tänkt att jag skulle springa mitt första maraton nästa söndag den 24:de, men icke sa Nicke. Thomas skulle ha anmält sig till maraton i Castellón de la Plana men hade en lista på spanska maraton och råkade anmäla sig till fel och det blev i Sevilla redan nu på söndag istället.

Eftersom Thomas redan var anmäld till Sevilla och det inte gick att få pengarna tillbaka så anmälde jag mig också till samma lopp. Shiiiit!! Kände direkt hur stressen steg i kroppen av nervositet och en liten klump i magen tog plats. Var ju helt inställd på att jag skulle springa om cirka två veckor vilket kändes skönt så jag hade lite tid att förbereda mig. Det är inte alltid lätt att ställa om sig efter att ha planerat och lagt upp ett träningsschema för de två sista veckorna innan löparkalaset ska ske, och att det sedan blir ändrade planer. Men eftersom att jag har en tränare som är spontan och påhittig så vet man egentligen aldrig vad som komma skall och man får vara med om en hel del äventyr. Just nu finns det inte direkt några valmöjligheter så det är bara ställa om och gå in i beastmode och ladda den här veckan. Jag gillar ändå när det händer lite saker i vardagen, när saker blir spontana och att göra det bästa utav situationen. Jag får en kick i livet utav det.

Från en joggtur med viktväst uppe i bergen:)

Är otroligt nyfiken och spänd inför maran, ska bli riktigt kul att se hur det kommer gå och hur sliten jag kommer vara efteråt. Nästa vecka kommer jag uppdatera hur det har gått , hur det kändes och ifall det var som förväntat. Vi hörs då!!